Maar dan heb je ook wat / But then you have something

Ik had supergave nieuwe tweedehands schoenen gekocht, bleek met het aantrekken van de veters echt al het plastic af te breken, echt zo balen. dus ik vond dat ik daar wat aan moest doen en toen heb ik een hele middag, een bloedende vinger en 3 gebroken naalden me helemaal kapot gewerkt, maar ze zijn nu zo gaaf geworden!

Onooo My new second hand shoes were broken! But now I’ve made them like NEWW!!

20160316_172224-blog20160317_221014.blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s