Vaporizer Haze Dual v3

Jeee ik ben zo blijjj!!! Mijn vaporizer is binnen en het is nog lekkerder en geweldiger dan ik dacht!!! Ik was dus na 9 jaar weer begonnen met roken en dat was dus niet zo handig…maar het is zo verleidelijk en lekker en gezellig als je uitgaat enzo. Dus ik ben op onderzoek uitgegaan!! Nou dit is dus echt de shit. bij dit vind geen verbranding plaatst, je ademt dus alleen maar damp in, en je kunt er aaallemaal kruiden indoen. Pepermunt ( uit mn tuin!), kruidnagel, kaneel enzo en dat is echt heeel erg lekker…net snoepjes! En dus zelfs tabak kan erin…in 1 sessie gaat 1derde sigaret dus je doet eeeuwen met een pakje en geen vieze rook in je huis/kleren/haren en ook geen teer en andere zooi in je longen. Met kruidnagel erbij is het net alsof je een kreteksigaretje rookt. In deze kunnen ook e-liquids maar dat vind ik tot nu toe nogal chemisch smaken en ik ga ervan hoesten. Zowiezo zijn kruiden veel gezonder… ik blijf nog even door experimenteren 🙂

Yeahhh Im so happy with my new vaporizer. I can vaporize E-liquids and herbs with this thing. And this thing had 2 rooms so i can vape two things the same time..Sooo Cooolll!!

20160429_160723-blog20160429_160623-blog20160429_161138-blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s