Structuur / Structure

De vakantie was fantastisch, want ik heb  zin in een nieuwe start. Ik wil weer sporten, dingen maken, gezond eten en ik ga voor het eerst sinds mn burnout proberen weer vroeg op te staan om ook sochtends dingen te doen. Ik vind het spannend, want tot nu toe is dat nog nooit gelukt. Dan werd ik weer overspannen.

The holiday was super! I totally want a new start with a new structure. I want to sport again, making things, healthy food, and for the first time since my burnout I go to try getting up early. Super exciting, because when i tried this previously , I collapsed over very quickly.

20160806_231528-blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s