Roze poezen pantoffels / Pink Kitty Slipper

Mijn kleine neefje van 4 is een echte boy. Hij houdt van autos, treinen, knikkerbanen, buurman en buurman kijken, op alle mogelijk knopjes drukken en hij houdt van alle landen van de wereld uit zn hoofd leren…en hij houdt van roze pantoffels met poesjes erop! ❤

My little nephew (four years)  is a real boy. He loves cars, trains, marble tracks, count cars, pressing all the available buttons, he’s leaning all the countries of the world….and he loves pink slippers with kittens on it! ❤

20160813_110637-blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s