Pokkenpalen / Beach accident

De megagolven waren echt fantaaaaaastisch  totdat ik die pokkende pokkenpalen tegenkwam oepsieeee lalala 🙃🤕 weet je hoe cool die golven en ik was helemaal een rij palen verder begonnen begonnen (heel veilig enzo ja) maar toen lette ik even niet op en de stroming was wel landopwaarts naar echt supersterk zijwaarts zeg maar en ik zag niet hoe snel het ging en toen was ik ineens al aan de overkant  : KUT dus en toen kon ik niet meer wegzwemmen dus toen ben ik 3 keer met zoon heerlijke megagolf tegen die palen gesmeten…gezellig met al die pokken erop dus!! Uiteindelijk heb ik me een spiderman gedaante aangemeten en ben ik paal voor paal terug teruggehupst..gelukkig lukte dat..dus ik leef nog ole! Het worden wel heel veel korstjes om aan te krabben vrees ik…

//////////////////
Oooo the beach was so amazing and the waves so high. So I swim and swim and it was fantastic! But than I came to the beachpoles with thousant barnacles and I could not get away anymore. Auwww!! Fortunately, I finally I’ve made a spiderman of me and then I could escape…So I’m still alive! Fieuwww!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s