Sorry, maar het is hier zo fijn / Sorry but it’s nice here 😬

Ik ben zo blij dat ik nog naar de tuin kan. Het is zo heerlijk om mn tuin te zien ontstaan. En carona is ver weg als ik aan het spitten ben en de zon op mn gezicht schijnt. Voel me wel een beetje schuldig naar alle mensen die braaf binnen zitten 😬

I am so happy that I can still go to the garden. It is so wonderful to see my garden created. And carona is far away when I’m digging and the sun is shining on my face. Feel a little guilty about all the people who are sitting in their home now.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s