Wormen crisis / Worms crisis

Oneee zo goed voor mn tuin gezorgd met deze hitte, en mn katten en mn axolotl. Is ineens mn wormenbak dood!!! Echt balen echt echt zielig voor al die lieve wormen. Gelukkig heb ik er nog kunnen redden om een doorstart te maken. Ennn ik heb wel mn eerste portie compost kunnen oogsten:) dat zat in de bak eronder!

Oneee I so well taken care of my sweeties this heat: my cats and axolotl and my plants and my garden. Is my worm compost bin dead !!! I’m So sorry for all those sweet worms. Fortunately, I save a part for a restart. And I have been able to harvest first portion of compost 🙂 that was in the bucket underneath!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s