Wormenbak update

Mijn wormenbak is echt een succes!! Al mn groenafval veranderd in compost. Die gebruik ik voor mn balkonplanten. Het sap wat in de onderste bak komt gebruik ik als vloeibare plantenvoeding voor mijn kamerplanten. En ik heb onbeperkt hoeveelheid wormen voor mijn axolotls. Heb net oude potaarde gemixt met compost en er kruidenplantjes in gedaan. En de oesterzwamnen gekweekt op eigen koffiedik begint ook te groeien!! Echt een fijn balkonnetje heb ik!!

My vermicompost is really a success !! All mt green waste it turned into compost. I use it for balcony plants. I use the juice that comes in the lower container as liquid plant food for my house plants. And I have unlimited amount of worms for my axolotls. I just mixed old potting compost with compost and put some herb plants in it. And the oyster mushrooms grown on their own coffee grounds are also starting to grow !! I really have a nice balcony!!!

Vermiculture

Vermiculture

Vermiculture

Vermiculture

Oesterzwammeb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s