Breda Bloesemt

De eerste workshop is weer begonnen. En dit keer met Breda Bloesemt. Dat project heeft Cedric opgezet en die plant overal\n in Breda Japanse bloesembomen. Zodat wij er onder kunnen picknicken net als ze in Japan doen als de kersenbloesem bloeit. “Hanami Sakura” heet dat daar:) we hebben vandaag wafels gemaakt met kersencompote en cedric was er ook. Het weer was niet goed genoeg voor de picknick rond de boom dus we hebben het in de kas gedaan:)

The first workshop has started today. And this time with Breda Bloesemt. Cedric set up that project and it is planting Japanese blossom trees everywhere in Breda. So that we can have a picnic under it just like they do in Japan when the cherry blossoms bloom. “Hanami Sakura” is called there 🙂 We made waffles today with cherry compote and cedric was also there. The weather was not good enough for the picnic around the tree so we did it in the greenhouse:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s