Bloemetjes / Flowers

Had vandaag echt zoon bluuuhhhhhhhhhhh daggggg, wanneer wordt het nou eens mooi weer jonghuhhhh!!!! Dit is echt om te huilen JA!! Maargoed om mezelf blij te maken ben ik maar op jacht gegaan naar een mooie bloemetjesmaaltijd en bloemetjesthee!!….uiteindelijk toch wel echt beter dan de hele dag op de bank liggen.

Had a really boring bluhhh day today!I hate this cold cloudy wheater the last time!! !! But to make myself happy I just went hunting for a nice flower meal and flower tea at my garden!! …. and its’s really better than lying on the couch the all day.

De kas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s