Workshop 6 en Nationale Buitenspeeldag

Dan is het nationale buitenspeeldag en dan regend het helaas! Dus allemaal de kas in! Maar dat ging prima met deze activiteit! We gingen verkleden en foto’s maken. En dat gaat gelukkig ook heel goed in een kas:) en Jeannette heeft heerlijke vlierbloesem pannekoekjes gebakken;)

Then it’s National-Outdoor-Play-Day and then it rains!!! 😭 So we all had to go into the greenhouse! But that was okay with this activity! We went to dress up and take pictures:) And Jeannette has baked delicious elderflower pancakes;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s