Wilgen stekjes / Willow babies

Heel de week al druk bezig op de oude locatie van de paradijstuin. Al het kippengaas verwijderd.. heb de tie rips en plastic weggeknipt bij de wilgen. Frambozen gedeeltelijk tot de grond gesnoeid en vandaag wilgentakken afgezaagt voor babies op de nieuwe locatie. Vrijdag komen ze alle wilgen met een apparaat de grond uit rukken. Als alles goed gaat ga ik (eind)februari echt over naar de nieuwe locatie!! Zo leuk en spannend!! Heb er zoveel zin in!!! Yeahhh!! 💪🤘

Busy in the paradise garden the whole week. I removed all the chicken wire and the tie rips and plastic at the willows. Raspberries partially pruned to the ground and today sawed off willow branches for making babies at the new location. On Friday they will pull out all the willows with a device. If all goes well, I will really switch to the new location at the end of February !! So fun and exciting !! I am so looking forward to it !!! Yeahhh !! 💪🤘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s