Mini doe dag / Mini activity day

Vandaag de eerste mini doe dag georganiseerd. Ik wil dat vaker gaan doen! Iedereen die wil, kan dan komen helpen tuinieren. Veel gedaan joh vandaag: onkruid gewied, gras gemaaid en de container uitgeruimt en tuinhuisje ingeruimt…echt fijn!! En gezellig!!

Organized the first mini activity day today. I want to do that more often! Anyone who wants to can come and help the garden. we did a lot today: weeds, mowed the grass and cleared out the container and put in a garden shed … really nice !! And cosy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s