Fitness

Sinds 1 januari sport ik 4 keer in de week naast mn tuinwerkzaamheden. Ik dacht dat dit me nooit zou lukken. Maar ik ben nu sterker en fitter dan eerst en ik ben ook veel blijer met mijn lichaam. En ik ben nieteens een kilo afgevallen, maar ik heb gewoon meer spierballen denk ik ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„

Since January 1, I fitness 4 times a week, on top of my gardening work. I thought I would never be able to do this. But now I am stronger and fitter than before and I am also much happier with my body. And I haven’t even lost a kilo, but I just have more muscle I think ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s