Corona

Wat doe jij de hele week? Nouhouuuuu Ik doe al een week HEEEEELEMAAALLL NIKS!!!!! Behalve hoesten en slapen….meehhhh heb corona!!! Leuk joh!!! Lekker disney plus kijken en oneindige me time in mn quarantainegrot!

Kon ik op zich wel gebruiken effe. Me-time. Maar nu hebbik het wel gezien…..hallooo beter worden??!!! 🤬

What are you doing all week? I’ve been doing really NOTHING for a week !!!!! Except coughing and sleeping …. meehhhh I have the corona virus !!! Great!! Watching Disney plus and endless me-time in my quarantine cave!

A little me-time is very good for me this period. But now after a full week I’ve seen it ….. now I really want to get better !!! 🤬

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s