Workshop met vuur! / Workshop with fire

En toen was er VUUR!!!

Vandaag een workshop gedaan voor GOODMOOD waar studenten via workshops Breda kunnen verkennen. En het moest tussen 4 en 6 en dan wordt het dus donker dus dit was het moment om een vuurschaal te kopen. Helaas moest ik er vandaag 1 lenen want hij werd net niet op tijd geleverd. Maar ik hoop volgende week helemaal mn eigen coole vuurschaal te hebben Joehoeee!!!

Was een superleuke workshop. We gingen zaadbommen maken! Wat zijn studenten RUSTIG!! in vergelijking met kinderen😂😂😂 zo braaf en ze ruimen uit hun zelf daarna ook hun rommel op…echt een geheel nieuwe ervaring!! Zennnnnn🧘‍♀️

And then there was FIRE!!!

Did a workshop for GOODMOOD today where students can explore Breda through workshops. And it had to be between 4 and 6 and then it gets dark so this was the time to buy a fire bowl. Unfortunately I had to borrow 1 today because it was just not delivered on time. But I hope to have my very own cool fire bowl next week Joehoeee!!!

Was a super fun workshop.We were going to make seed bombs! compared to children😂😂😂Students are QUIET!! So obedient and they clean up their own mess afterwards…a really new experience!! Zennnnn️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s