Wespen aanval / Wasps attack

Ik ging voor een filmpje in de mesthoop scheppen..werd ik aangevallen door een hele zwerm wespen…overal gestoken!!…In mn benen buik billen! Ik rennen maar ze vlogen gewoon achter me aan …mn jas afgetrokken die zat helemaal vol en ze gingen er ook niet af!! Moest ze ook van mn benen afslaan!! 😱😱😱😱!!!Nu pilletjes van de dokter gekregen. Doet zeer joh!!

For a movie I went to shovel in the dung heap .. I was attacked by a whole swarm of wasps … stung everywhere!! … In my legs belly buttocks! I run but they just flew after me … my jacket pulled off it was completely full and they didn’t come off either!! Had to knock them off my legs too!! 😱😱😱😱!!!Now got pills from the doctor. Everywere pain!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s