Wormenbak ellende / Wormbox misery

Oneee mijn wormen (compost)bak is dood gegaan. Heb niet op tijd het vocht afgetapt. Heb de meeste wormen nog wel kunnen redden. Die zaten in een droog hoekje. Maar de rest was aan het rotten. O was was het vies allemaal!! Heb alles weggegooid en de wormen een nieuw huisje gegeven. Ik kan de lucht nog ruiken!

Oh my wormbox has died. I didn’t drain the moisture in time. Was able to save most of the worms. They were in a dry corner. But the rest was rotting. Oh it was all dirty!! I threw everything away and gave the worms a new home. I can still smell the air

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s