Het is zo droooggg/ No Rainnnn

Omg de hele zomer geen regen begint me nu wel op te breken. Ik moet zo vaak en zo lang water sproeien een paar keer per week. Ik heb eigelijk vakantie nu. Maar ik ben alleen al weken mijn tuin in leven aan het houden. Ik hoop zoooo op een dikke onweersbui!!

Omg no rain all summer is starting to break me up now. I have to water so often and for so long a few times a week. I’m actually on vacation now. But I’ve only been keeping my garden alive for weeks. I hope for a big thunderstorm!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s