Bubbels / Bubbles

Wauwwww dit is cool zeg!!! Omdat ik een sparood verslaafde ben en me echt schaam voor al die kleine plastic flesjes die ik opspaar (bij die grote is halverwege de prik eral weer uit) en omdat ik een superhekel heb al aan dat gesjouw elke week en omdat het eigenlijk onzin is in Nederland om de hele dag bronwater te drinken: TADAAAAAA de sparood machine!!!! Voor maar 20 euro op marktplaats 😀 😀 hoeiiii!!! Kraanwater erin en tadaaaa spa rood!!! de gasflessen zijn niet echt goedkoop..maar nog altijd goedkoper dan sparood kopen 😀

Wow this is soooo cool!!! I have now my own Bubble Machine and now I can make my own bubbles from tap water:)

PicsArt_07-10-01.46.29.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s