Dana

Jeee eeeindelijk lieve Dana weer eens in levende lijve gezien. Ze is aan het herstellen van een hersenbloeding….en sindsdien is haar zicht slecht!! Maar het gaat steeds beter en ze is een leeuwin yeahh!!! En we kunnen nog steeds heeeel goed lachen samen!

I have finally seen Dana once again in life. She is restoring a cerebral hemorrhage …. and since then her vision is bad !! But it’s getting better and she’s a lioness yeahh !!! And we can still make good fun together yeahh!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s