TV show

O man vandaag 40 euro verdiend door in een duitse tvshow in het publiek te zitten (duurde 9 uur!!)….dit was het SAAAAIIIIIIISTE wat ik gedaan heb in 10 jaar…gelukkig vond ik een leuk pakje in mn brievenbus met oogschaduw en pailletten!!! En okee we hebben ook best gelachen:p…en ik heb 4 hardwarmers van een voering voorzien terwijl ik publiek zat te wezen! Ook echt suuuperhandig!!!

O mennn… today I earned 40 euros by sitting in a German TV show in the audience (took 9 hours !!) …. this was the MOST BORING THING what I did in 10 years … luckily I found a nice package in my mailbox with eyeshadow and sequins !!! And okay It was very funny: p … and I provided 4 hand warmers with a warm lining while I was audiences! Yippie!!!

Leonie ruissen in de lift

Sleek make up

Camera men

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s