Boktorren Schilderij/ Beetle Painting

Omdat ik na een week nog niet beter ben en niet op de tuin kan werken nu, heb ik maar besloten om dit schilderij af te maken. Ik ben er 4 jaar geleden aan begonnen. Ik kan ik het nu eindelijk afmaken. Het schilderij gaat over zeurende en rare mensen op de volkstuin waar ik heb gezeten. En dat ik daar niet mezelf kon zijn.

Because I am not better after a week and can not work on the garden now, I decided to finish this painting. I started it 4 years ago. I can finally finish it now. The painting is about nagging and weird people in the allotment where I have been. And that I could not be myself there.

Boktorren schilderij

Leonie Ruissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s