Verjaardag opa en oma / Birthday Grandpa and grandma

Mijn opa en oma werden 90 en 92 jaar. Wat worden ze oud joh!! Het was een heel leuk feest! Het was op een plek waar ik vroeger heel veel gespeeld heb…met allemaal klimbomen en hazelnootbomen enzo. Ze hadden ook coole bejaarden breisels in de vitrine, ik wilde de aap kopen maar dat mocht alleen door de week…dus geen aap voor mij helaas 😦

My grandfather and grandmother were 90 and 92 years old. Wow they become really old !! It was a very nice party! It was in a place where I play a lot when I was young… all with climbing trees and hazelnut trees and stuff. They also had cool elderly knitwear in the display case, I wanted to buy the monkey but that was only possible during the week … so no monkey for me …:(

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s