Workshop 4

Ooo echt een toffe workshop gehad vandaag. Ik had wel drie vrijwilligers gevonden. En dat was nodig ook. Eerst hebben we courgetteplantjes uitgeplant. De kinderen werden al snel geconfronteerd met de beestjes in de grond. Dat begon met een hoop ge-IEEEUWWW en GATVERRR. Maar na een kwartier wilde iedereen een worm vasthouden πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Daarna hebben we vlierbloesem geplukt en daar pannekoekjes van gebakken. Het was echt een superdag!!

https://www.vlierbessen.nl/recepten/vlierbloesembeignets/

Ooo I had a great workshop today!! I had found three volunteers. And that was necessary too. First we have planted courgette plants. The children were soon confronted with the creatures in the ground. That started with a lot of IEEEUWWW and GROSSSS. But after a 15 minutes everyone wanted to hold a worm πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Then we picked elderflower and baked pancakes. It was a super day !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s