Championsoep / Champion soup

Mmmm zelfgemaakte championsoep! Zo lekker en heel makkelijk:

Champion aanbakken in wat boter, water en bouillonpoeder erbij (ben erg fan van deze vegan bouillonpoeder met kipsmaak..vind hem lekkerder dan echte kip bouillon) even doorkoken. Scheutje room erbij en wat aandikken met een papje van water en maizena. Schenken tot de gewenste dikte. Eetsmakelijk!

Mmmm homemade champion soup! So tasty and very easy:

Bake the champion in some butter, water and broth powder (am very fan of this vegan broth powder with chicken flavor .. it’s tastier than real chicken broth) just boil. Add some cream and add some cornstarch (mixed with water) . Offer to the desired thickness. Enjoy your meal!

champion soup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s