Marche Hoezee

Vandaag heb ik met Manon geholpen bij Marché Hoezee. Dat is een heel leuk marktje met zelfgemaakte dingetjes, zelfgebakken taart en vintagespulletjes. Wij mochten de toegangspoort maken. Het was heel gezellig en Ruby was er ook met haar hoepels dus heb ook nog heel lekker gehoepeld:)

Www.marchehoezee.nl

Today I helped with Manon at Marché Hoezee. That is a very nice market with homemade things, homemade cake and vintage stuff. We were allowed to make the entrance gate. It was very nice and Ruby was there with her hula hoops, so I’ve also made a good hula hoop dance 🙂

De ingangspoort:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s