Wandeldag 1 / Walking day 1

Wandeldag 1 was echt zo leuk! Mn vriend wilde dolgraag vlees etende plantjes vinden want die zouden daar groeien bij de vennetjes. En hij vond ze nog ook!! Hoera!!Verder vond hij ook felgele koraalzwammetjes en een eekhoornschedel! En we vonden ook een partij holen die weleens van een das konden zijn!Daarna hebben we een ijsje gegeten en savonds spelletjes gedaan:)Het was echt een hele leuke dag!!Walking day 1 was really so much fun! My friend really wanted to find carnivorous plants because they would grow there near the fens. And he found them too !! Hoera!!
He also found bright yellow coral fungi and a squirrel skull! And we also found a batch of dens that could be badgeries!
Then we had an ice cream and played games in the evening :)It was a really nice day!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s