Zeeland avontuur / Zeeland adventure

Waaaa weer 2 dagen in zeeland geweest! Met Marije Du Bateau !! Echt het hele eiland overgefietst!! In Middelburg geshopt en op het terras gezeten en de dag erna bij Hof Poppendamme taart gegeten, in Domburg geweest langs een winkeltje waar ik vroeger heb gewerkt:) Daarna gezwommen in een super wilde zee!!! Kasteel Westhove bekeken, door het sprookjesbos gefietst, en daarna met zonsondergang hertjes en paarden gespot in de duinen!! Daarna in het donker nog 15 km naar huis gefietst!! Wat een avontuur!!!

Waaaa again 2 days in Zeeland! With Marije Du Bateau !! Cycled all over the island!! Shopped in Middelburg and sat on the terrace and the day after ate cake at Hof Poppendamme, went to Domburg past a shop where I used to work 🙂 Then swam in a super wild sea!!! Viewed Westhove Castle, cycled through the fairytale forest, and then spotted deer and horses in the dunes at sunset!! Then cycled home another 15 km in the dark!! What an adventure!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s