Dolle Dino naar de maan / Crazy Dino to the Moon

Ik heb op marktplaats een spel van vroeger gekocht om te spelen met oud en nieuw! Dolle dino heet het, maar de dino bleek stuk en het spel onbruikbaar!! Ik kreeg ruzie met de marktplaats-man, dus nu hebben de dino naar de maan gestuurd. Doei dino!!!

I bought a game at marketplace to play it with my friends with old new Year! It’s called crazy dino, but the dino was broken and the game unusable !! I got into a fight with the marketplace man, so now we have sent the dino to the moon. Bye dino !!!

Fout
Deze video bestaat niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s