Bubble tea

Vandaag lekker de stad in geweest omdat ik jarig was, en ik wist niet wat BUBBLE TEA ๐Ÿ˜ was, maar het is een soort ijsthee of ijskoffie (1001 smaken) met allemaal gekke balletjes erin die knappen in je mond. En dan komen er allemaal weer nieuwe smaken vrij!!! Omg zo lekker๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nu wil ik het elke dag drinken!!! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

(Bij de Foodhall in Breda)

We went to town today, because it was my birthday, and I didn’t know what BUBBLE TEA ๐Ÿ˜ was, but it is a kind of iced tea or iced coffee (1001 flavors) with all kinds of crazy balls in it that pop in your mouth. And then all new flavors are released!!! Omg so yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Now I want to drink it every day!!! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

(At the Food Hall in Breda)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s