Laatste ontmoeting / Last meeting

Wat een prachtig artikel!!! Vandaag zou Peter van Rosendaal zn laatste verjaardag vieren in het Biermuseum maar dat kon helaas niet doorgaan. Gelukkig istie toch goed verwend vandaag!!! Ik ben vorige week op bezoek gegaan voor een laatste ontmoeting. Gelukkig vind hij het zelf ook mooi geweest. Hij heeft geleeft voor 2 dus hij is eigekijk al 116;) en toch supermooi dat hij nu de tijd heeft om het op zn eigen manier af te sluiten🥰

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4011993/doodzieke-peter-de-stadsdichter-krijgt-serenade-op-laatste-verjaardag

What a wonderful article!!! Today Peter was supposed to celebrate his last birthday in the Biermuseum, but unfortunately that couldn’t go on. Luckily he had a good time today!!! I visited last week for a final meeting. Fortunately, he’s okay that life is ending now. He has lived for 2 so he is already 116 😉 and it is great that he can close life it in his own way now 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s